koupele, spa, wellness

Rok 1892 byl pro rozvoj cestovního ruchu města Grado velmi důležitý. O jeho rozvoj se zasloužil vznik resortu CR kombinováním léčebných a rekreačních služeb.

Mořské lázně

Mořské lázně nabízejí pocit pohody.

Od počátku devatenáctého století navštěvovala habsburská aristokracie město Grado zejména kvůli mořským a vzácným termálním lázním. Dnes poskytují moderní služby, důležitou a kvalifikovanou estetickou medicínu ve specifických programech Talasoterapia a stárnoucí prevenci kůže.

Institut Talasoterapia města Grado je jedním z nejmodernějších center v Itálii.

Filozofie využívání mořských, přírodních a fyzikálních prvků na léčbu a rehabilitaci různých  situacii člověka zůstala od počátku až po současnost nekontaminovaná.

Jejich závazek při zachování tohoto zdroje umožnilo zřídit jedno z nejmodernějších a nejkompletnějších mořských vodárenských zařízení s ohledem na ekologické a hygienické předpisy.

Ozónované lázně v ohřívané mořské vodě při teplotě 36-37 ° C pro Artro-revmatické zánětlivé ; přímé vdechování, mlha v prostředí a aerosol, při chorobách, jako jsou stavy sinu, chronická faryngolaryngitída, chronická rinosinusitida, chronická bronchiální rinosinusitidy.

Všechny procedury používají vyhřívanou mořskou vodu.

Návštěvníci, kteří se zajímají o léčebný cyklus v mořských termálních lázních města Grado, mohou požádat o lékařský předpis od svého lékaře.

Nabídka ošetření 

Fyzioterapie
hydrokinezioterapie v termálním koupališti, rehabilitace v segmentech nebo chůzi masoterapia / manuální lymfatická drenáž, pumpy / magnetoterapie, neuromotor / globální posturální respirační rehabilitace, infračervená terapie, TENS / laseroterapie / ultrazvuk / gymnastika (individuální zasedání).

Vodoléčba
ozónové lázně, mekhydro, hydropneuma masáž, aerosol / inhalace / formou aerosolu, intratympanická insuflace, politzerová crenoterapia, gynekologická závlaha.

Ostatní služby
vyšetření specialistů, elektrokardiogram, injekce, měření arteriálního tlaku / cholesterolémie / glykémie, echografie, spirometru / vrcholový respirační průtok, endoskopie ucha, nosu a hrdla, audiometrické a impedanometrické vyšetření, solární terapie: solárium.

Kosmetické ošetření pokožky
kontrola pokožky, specifická léčba akné, biostimulace kůže, odstranění benigních kožních tkání, ošetření kožních skvrn, chemický peeling.

Termální koupaliště – dva velké bazény s vyhřívanou mořskou vodou.

Vedle termálních lázní najdete termální koupaliště, které se liší od tradičních, protože místo nich mají v bazénech mořskou vodu, která je zdravější a vhodná pro lidi alergických na chlór. Používá se jen malé množství chloru.

V jednom bazénu je voda mělká a plavci mohou odpočívat, aniž by  se museli dostat  z vody ven. Na druhé straně se začíná hlouběji. Teplota vody je 31° C. Druhý bazén je o něco menší a zahřívá se na 32° C. Je vybaven hydromasáží: vynikající pro kinesitherapie, jakož i pro tí, kteří se ještě nenaučili plavat.

Sauna / turecká lázeň
Finská sauna (střídající se s sprchami nebo lázněmi s mořskou vodou), whirlpool (mechanická hydromasáž), turecká lázeň s mořskou mlhou (končí se horkou sprchou s mořskou vodou).

A co zorganizovat dovolenou, a udělat dobrou investici?

Podívejte se na naši nabídku v Grado

Wellness centrum

Krása
hlboké čistenie tváre, špeciálna starostlivosť o tvár, masáž tváre, ošetrenie tváre pre mužov, individuálne ošetrenie tela, špecializovaný telový peeling, balneo-talasoterapia, ošetrenie tela soláriom, manikúra, kozmetická liečba / terapeutická pedikúra, ošetrenie rúk alebo nôh, čistenie chrbta, depilácia.

Masáže
antistresové, tonizující, na odvodnění, shiatsu, Ayurvedic, kamenná masáž, Tuina s aromaty, květiny a bobule, masáž chodidel, plantární reflexologie.

Fitnes centrum
fitness a kardio-fitness v plně vybavené posilovně, kurzy pro jemné cvičení a relaxační cvičení, kurzy plovárny a aquagymnastika.

Otevírací doba

Termální koupaliště a wellness služby: od pondělí do neděle od 10.00 do 20.00 hod, otevřené celoročně.