sport a aktivity

Ve městě Grado, kromě moře a lázní, můžete vyzkoušet různé sporty včetně plavání, jízdy na koni, tenisu, plážového volejbalu, basketbalu a fotbalu, windsurfingu, kitesurfingu, plachtění, SUP, vodního lyžování, kanoistiky. Do naší nabídky sportů patří i 18-jamkové golfové hřiště, mezi zelenými loukami a azurovými vodami.

Fitness na pláži
Pro ty, kteří si na dovolené nenechají ujít fyzické aktivity, je Grado ideálním místem na cvičení sportu na pláži!

K uspokojení potřeb mladých lidí je navíc vybavena část na okraji pláže GIT, kde jsou k dispozici volejbalové a fotbalové hřiště.

Cyklistika

Cyklistika je také oblíbeným sportem. V Grade jsou velmi pěkně vybudované cyklostezky, které jsou v noci osvětlené, naleznete zde půjčovny kol různých typů, ať už městské nebo horské, pro děti i dospělé.

Pokud jste vášniví cyklisté, máme pro Vás typ na krásný výlet na kolech, v regionu Friuli Venezia Giulia.

Cyklistická trasa Alpe Adria: část Udine-Grado

Fascinující cesta z hor k moři, která prochází nejpopulárnějšími místy regionu.

Technické údaje:
Udine – Grado
Délka: 59 km
Čas: 4 hodiny
Maximální nadmořská výška: 61 m
Obtížnost: nízká

Trasa ideální končí u moře, po tom, co poskytla nádherné vize o okouzlujících krajinných vzorcích regionu, od horských oblastí až po kopce, od širokých výhledů na údolí Friuli až k moři. Info zde.

 

Chcete si udělat dovolenou na ostrově Grado?

Podívejte se na naši hotelovou nabídku

Golf

Golf Club Grado

Byl otevřen v roce 1996, navržený benátským architektem Marco Croze, a vsazen do velmi atraktivního přírodního prostředí.
Golf Club Grado, po hlavních vylepšeních provedených v roce 2011, dosáhl takovou kvalitu, že v červnu 2013 byl hostitelem závodů profesionálního okruhu European Alps Tour. Navíc v roce 2013 se zde také hrála 1. čtyřhra mistrovství PGA seniory Itálie. V roce 2014 a 2015 dvě důležité události pro Golf Club Grado: organizace 17. a 18. Masters mistrovství PGA-I.

Pouze zde můžete zažít vzrušení na mezinárodní úrovni, na jedinečném ostrově, kde se snoubí příroda, kultura a tradice: ideální místo pro hraní golfu s 18 jamkami v regionu Friuli Venezia Giulia. Toto ohromující hřiště Championship je začleněno mezi lagunu Grado a Jaderské moře.

Fascinující a nekontaminované prostředí, mírné podnebí po celý rok, tiše a absolutní koncentrace: Golf Club Grado je to vše a mnohem více.

Jedinečné místo
Díky své vynikající poloze nabízí hráčům pohodlí plochými “fairwaye” a úskalí zvlněných greenů, které se střídají s vodou téměř u všech jamkách.

Trasa
18-jamkové mistrovské hřiště zpochybňuje a fascinuje i ty nejzkušenější, ponořených do mimořádně krásné přírodní krajiny.

Podnebí
Díky mírnému podnebí laguny a perfektnímu odvodňování pole Vás Golf Club Grado očekává během celého roku, a to i v zimě, aby vám nabídli nezapomenutelné chvíle a herní scénáře, které nabízí pouze golf v Friuli Venezia Giulia.

Club – ubytování i restaurace
Golfový klub Grado nabízí nejen vzrušení a bezchybnou pohostinnost, ale i příležitost navštívit a vychutnat skutečně výjimečné místo: ostrov Grado. Zde najdete rafinované typické a mezinárodní speciality, stejně jako rafinovaný vinný seznam výjimečné restaurace: “Al Casone”, kde je doma elegance a pohostinnost.

Pro více informací, nás prosím kontaktujte!