osobní okružní jízdy

Poznávací výlety

Zažijte svůj zážitek jinak: soukromý výlet lodí s kapitánem

Můžete mít zcela jiný zážitek s lodí jen pro Vás a kapitánem, který Vás provede mnoha různorodosti laguny – její přírodní krásou, nádhernými barvami podle ročních období a denního času, mimořádně bohatou populací ptáků, životem člověka v rovnováze s lagunou, přítomnost a práce člověka v naprosté shodě s přírodou.

Tyto “pomalé” zážitky, pro které se musí návštěvník nutně identifikovat s přírodou a jejím časem, mohou být ohromné s pomocí mužů, kteří byli vždy zamilovaní do moře a laguny, a jejichž nadšení a znalosti se snaží předat je společníkem.

Váš deň s Marcom

Jen pár hodin nebo dokonce celý den můžete čerpat různé zkušenosti s Marcem, který zná lagunu jako svou obývací pokoj a svými vědomostmi ví, jak strávit nezapomenutelné hodiny.

Zde jsou čtyři tipy na krásné výlety s ním:

Nezapomeňte, že
… každou trasu můžeme plně přizpůsobit Vašim představám. Loď je určena i pro přepravu osob se zdravotním postižením, doporučuje se předem upozornit.

Máte zájem o jeden z těchto výletů?

Taxi loď v benátském stylu

Nemusíte jít ani do Benátek, abyste se převezli na motorovém člunu v benátském stylu, který má kapacitu 12 míst. Loď Vám umíme přistavit v čase, v jakém si sami vyberete.
Pokud opravdu toužíte po atrakcí na benátský styl, umíme Vám zajistit občerstvení, skvělé víno a samozřejmě benátské masky.

Loď je vyrobena celá ze dřeva. Interiér je vyroben z nejkvalitnější kůže a materiálu. Taxík může vést maximálně 12 osob a dosáhne konečný cíl v krátkém čase. Na palubě lodi můžete obdivovat jedinečnou krajinu města Grado, přežívající svůj příběh.
Taxík s řidičem si můžete objednat na půl dne nebo celý den.

Zde několik možných výletů:

Nezapomeňte, že …
… každou trasu můžeme plně přizpůsobit Vašim představám.
Loď je určena i pro přepravu osob se zdravotním postižením, doporučuje se předem upozornit.

Máte zájem o jeden z těchto výletů?

Nebo opět něco jiného: zkušenost se skutečnými rybáři

Sportovní rybolov

Pokud jste ještě nezažili chytání ryb na moři, tak máme něco i pro Vás!

Nabízíme Vám první zážitky a zkušenosti na moři, vhodné pro všechny, nadšence rybářství, pro skupiny i rodiny.

Nezapomeňte, že …
… každou trasu můžeme plně přizpůsobit Vašim představám.
Loď je určena i pro přepravu osob se zdravotním postižením, doporučuje se předem upozornit.

Máte zájem o jeden z těchto výletů?

Pier Solieri/GT, Grado-Taliansko.sk, Lagoon Boat Experience Aquileia, Mirko Boat, WaldNob CC0, Alessandro Caproni cc by, Comune di Grado, Pescaturismo Elga, sbmatherson CC0, Hans CC0, Motopeschereccio Rosamary, djedj CC0, sowaaga CC0